Brannsikring av bolig

Generelt sett er el-sikkerheten i norske boliger ikke veldig høy. Feil ved det elektriske anlegget eller feil bruk av elektriske apparater står for nesten halvparten av alle boligbranner i Norge. Vi er spesielt utsatt for denne type branner siden vi har et høyere forbruk av strøm enn i mange andre land.

Veldig mange av disse brannene kunne vært unngått med større fokus på el-sikkerhet. Bedre elsikkerhet kan gjøres med enkle midler, først og fremst ved å passe på at alle de elektriske installasjonene er i orden og blir riktig brukt. Få tips om bedre el-sikkerhet her.
Om du er usikker på brannsikringen i din bolig, bør du allerede i dag be om en el-sjekk. Da kommer en av våre elektrikere hjem til deg, går gjennom hele det elektriske anlegget ditt og gir deg en tilstandsrapport. I tillegg til å få råd om el-sikkerhet og brannsikring, kan du også få råd om strømsparing og riktig bruk av det elektriske utstyret.

Våre dyktige fagfolk kan hjelpe deg med en grundig el-sjekk av ditt elektriske anlegg. Det er den sikreste måten å få kontrollert om anlegget er sikkert. Samtidig kan de komme med konkrete forslag til hvordan anlegget kan gjøres tryggere ved bruk av f.eks. komfyrvakt, timere på stikkontakter eller å utvide kapasiteten hvis det er behov. De kan også montere brannvarslingsanlegg hvor detektorene er seriekoblet. Å ha et godt vedlikeholdt og godt tilpasset elektrisk anlegg er den beste måten å sikre boligen mot branntilløp grunnet elektriske feil.

FORESPØRSEL OM KOSTNADSOVERSLAG

Hva kan vi hjelpe deg med?

Legg igjen en melding i skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan!

Kontakt oss