jb_elektro_join_instalco.jpg

JB Elektro AS går inn i Instalco

JB Elektro ble stiftet i 1996 og har i dag 21 ansatte. Selskapet holder til i Sørkjosen med avdeling i Tromsø og opererer i Troms fylke. Selskapet har bred kompetanse innenfor prosjektering, installering og rehabilitering av elektriske anlegg. For regnskapsåret 2019 utgjorde omsetningen om lag 40 millioner kroner.

– Vi er glade for å få med JB Elektro, som er godt drevet selskap med god lønnsomhet. Dette er et strategisk oppkjøp i forbindelse med vår etablering i Nord-Norge. Med sitt solide rykte og fotfeste i det lokale markedet ser vi frem til å få JB Elektro inn i gruppen, sier Roger Aksnes, forretningsområdesjef i Instalco Norge.

JB Elektro tilbyr også servicetjenester for drift av veibelysning og har en strategi om å satse mer inn mot industrien havbruk, noe Instalco ser på som et spennende segment for fremtiden.

– Vi gleder oss til å bli en del av Instalco og ser frem til å kunne videreutvikle JB Elektro og vår virksomhet sammen med de andre selskapene i konsernet, sier Jan Birkeland, styreleder i JB Elektro.